UFC Nieuws: Khabib wil 3 gevechten in de komende 11 maanden Nieuws
Nieuws

UFC Nieuws: Khabib wil 3 gevechten in de komende 11 maanden

UFC Nieuws: Khabib wil 3 gevechten in de komende 11 maanden
UFC Nieuws: Khabib wil 3 gevechten in de komende 11 maanden

UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov wil zijn titel graag drie keer verdedigen in de komende 11 maanden.

Als een vrome moslim bereidt Khabib zich voor op de vastenperiode van Ramadan, die maandag begint. Ali Abdelaziz de manager van Khabib zegt dat deze zal blijven trainen. Daarna zou Khabib dit jaar nog willen vechten in september, december en in april 2020.

ZIE OOK >> Knock-out van het jaar tijdens Bellator Birmingham

"Hij gaf me heel specifieke instructies," vertelde manager Ali Abdelaziz aan ESPN. "Hij zei dat hij op 7 september en opnieuw in december wilde vechten." Ook een gevecht met de inmiddels gepensioneerde UFC oud-kampioen weltergewicht Georges St-Pierre, zou in april 2020 tot de mogelijkheden behoren.

September eerste gevecht

St-Pierre, 37, kondigde eerder aan met MMA te stoppen. Tijdens die aankondiging zei hij dat hij graag Khabib had willen treffen, maar beweerde dat de UFC een andere richting op wilde gaan.

Ongeacht enige ontwikkeling met St-Pierre is het echter duidelijk dat Khabib actief wil blijven. Er wordt verwacht dat hij op 7 september in Abu Dhabi zal vechten tegen interim-kampioen Dustin Poirier op UFC 242.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws