UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor

UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor

UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor

Voormalig kampioen, Dustin Poirier, wil een rematch met Conor McGregor na zijn UFC 242-verlies tegen Khabib Nurmagomedov.

Slechts enkele dagen na zijn verlies voor Khabib Nurmagomedov, lijkt Dustin Poirier al zijn volgende zet te plannen. Een recent Twitter-bericht van Poirier suggereert dat hij hoopt op een rematch met “The Notorious” Conor McGregor.

“Ik denk dat ik en Conor het op dit moment heel logisch vinden,” schreef hij. De eerste confrontatie tussen Poirier en McGregor vond plaats op 27 september 2014, op UFC 178. Een gevecht dat McGregor won door TKO in de eerste ronde.

Niets officieels

Sinds die nacht zijn beide vechters bekende namen geworden voor de UFC, terwijl ze doorgroeiden naar een zeer hoog niveau in hun respectieve carrière, wereldtitels wonnen en slagen in andere ondernemingen buiten de Octagon.

McGregor heeft een rematch aangevraagd bij Nurmagomedov en noemde zelfs potentiële gevechten met Justin Gaethje en Frankie Edgar, maar er is niets officieel gemaakt.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page