Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor

UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor

UFC Nieuws: Dustin Poirier wil rematch met Conor McGregor

Voormalig kampioen, Dustin Poirier, wil een rematch met Conor McGregor na zijn UFC 242-verlies tegen Khabib Nurmagomedov.

Slechts enkele dagen na zijn verlies voor Khabib Nurmagomedov, lijkt Dustin Poirier al zijn volgende zet te plannen. Een recent Twitter-bericht van Poirier suggereert dat hij hoopt op een rematch met “The Notorious” Conor McGregor.

“Ik denk dat ik en Conor het op dit moment heel logisch vinden,” schreef hij. De eerste confrontatie tussen Poirier en McGregor vond plaats op 27 september 2014, op UFC 178. Een gevecht dat McGregor won door TKO in de eerste ronde.

Niets officieels

Sinds die nacht zijn beide vechters bekende namen geworden voor de UFC, terwijl ze doorgroeiden naar een zeer hoog niveau in hun respectieve carrière, wereldtitels wonnen en slagen in andere ondernemingen buiten de Octagon.

McGregor heeft een rematch aangevraagd bij Nurmagomedov en noemde zelfs potentiële gevechten met Justin Gaethje en Frankie Edgar, maar er is niets officieel gemaakt.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator