UFC Newark: Colby Covington pakt winst op Robbie Lawler Nieuws
Nieuws

UFC Newark: Colby Covington pakt winst op Robbie Lawler

UFC Newark: Colby Covington pakt winst op Robbie Lawler
UFC Newark: Colby Covington pakt winst op Robbie Lawler

Tijdens het UFC-evenement van zaterdag in Newark, vochten welterweights Colby Covington en Robbie Lawler tegen elkaar in het hoofd event.

In het hoofdevenement was weltergewicht Colby Covington op zoek naar een kans op de titel tegen Kamaru Usman de huidige UFC Weltergewicht kampioen, terwijl hij tegen de voormalige UFC-kampioen Robbie Lawler opnam. Covington die constant op zoek was het gevecht naar de grond te brengen, had Lawler een paar keer goed in de greep.

Lawler daarentegen slaagde er keer op keer in uit de greep te komen van Covington en was duidelijk in het staande gevecht op zoek naar de knock-out. Het gevecht ging tot de vijfde ronde waar Lawler probeerde zich te ontladen met stoten en trappen op Covington.

President Trump

Covington kreeg na een door hem zelf uitgedeelde achterwaartse trap een flinke stoot naar het hoofd te verwerken maar bleef overeind. De winst ging via een unanieme beslissing naar Covington, die van de gelegenheid gebruikt maakte om reclame te maken voor President Trump, wat met enig boe geroep werd ontvangen.

Covington kon rekenen op hoog geplaatste fans, want twee zoons van president Trump waren speciaal afgereisd om het gevecht te bekijken. Covington onderhoud warme contacten met de Amerikaanse president en zijn familie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws