UFC neigt naar Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3 MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC neigt naar Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3

UFC neigt naar Dustin Poirier vs. Conor McGregor 3

De UFC neigt naar verluidt naar een trilogie gevecht tussen lichtgewicht sterren Conor McGregor en Dustin Poirier. De twee vochten een herkansing uit in januari. Poirier wreekte zijn eerdere verlies uit 2014.

Poirier en McGregor's eerste ontmoeting in de UFC-kooi vond plaats in de vedergewicht divisie in 2014. Die avond pakte McGregor de overwinning via knock-out in de eerste ronde.

Het paar ontmoette elkaar vervolgens opnieuw in het hoofdevenement van UFC 257 vorige maand, dit keer op lichtgewicht. Poirier won die herkansing door McGregor te stoppen met stoten in ronde twee.

Voor de titel

Volgens Ariel Helwani van ESPN, de officiële omroeppartner van de UFC. Is de organisatie op zoek naar een derde gevecht tussen Poirier en McGregor.

Helwani heeft deze informatie onthuld in de aflevering van maandag van DC & Helwani. Hij voegde er ook aan toe dat McGregor in mei opnieuw hoopt te vechten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/vechtlegende-gokhan-saki-niet-langer-actief-bij-de-ufc/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws