Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC najaar 2019 toch naar Nederland (gerucht)

UFC najaar 2019 toch naar Nederland (gerucht)

UFC najaar 2019 toch naar Nederland

Er is al langere tijd discussie gaande of de UFC nog naar Nederland komt dit jaar om een event te houden.

Diverse bronnen melden dat de MMA-organisatie UFC, alsnog een event in de planning heeft staan voor Nederland en wel in oktober, nadat het in september eerst Denemarken heeft aangedaan.

Het gerucht ging eerder dat september de doel datum was, de website R1N (Round1Network) melde destijds dat zij via een welingelichte bron vernomen hadden, dat de UFC op 14 september een event gepland had in de ZiggoDome Amsterdam.

Niets officieels

Dit bleek echter niet juist en werd het UFC Denmark event aangekondigd. De bronnen melden niet of er al vechters gekoppeld zijn om tegen elkaar de MMA-kooi te betreden.

ZIE OOK>> UFC komt naar Amsterdam in september

De UFC zelf heeft nog niets gemeld of zelfs maar gehint dat er een event in Nederland gaat komen. Echter heeft de organisatie eerder voor verassingen gezorgd. Het wordt dus nog even spannend.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.