UFC London: Dominick Reyes te sterk voor Volkan Oezdemir Nieuws
Nieuws

UFC London: Dominick Reyes te sterk voor Volkan Oezdemir

UFC London: Dominick Reyes te sterk voor Volkan Oezdemir
UFC London: Dominick Reyes te sterk voor Volkan Oezdemir

Pech lijkt Volkan Oezdemir te achtervolgen, hij lijkt er maar niet in te slagen van zijn verlies record af te komen.

Oezdemir, een eenmalige lichte zwaargewicht titel uitdager had al een aantal verliezen, vanavond stond tegenover Reyes, een ongeslagen vechter die drie van zijn vier UFC-tegenstanders in de eerste ronde heeft verslagen.

In de eerste ronde gebruikt Reyes vooral zijn lange jab en voorwaartse schoppen om Oezdemir van zich af te houden. Een rechter bovenhandse stoot, raakt Oezdemir als hij naar binnen stapt. Er volgt een low-kick van Reyes en er is een korte stop door de scheidsrechter.

Op het nippertje

Op weg naar de tweede ronde lijkt het alsof de neus van Reyes flink geraakt is. Reyes komt met een rechterhand terwijl Oezdemir hoog trapt en hierdoor op de mat terecht komt, en dan komt Reyes naar voren terwijl Oezdemir opstaat. Oezdemir blijft naar voren vechten.

Goede uitwisseling tussen de twee vechters in ronde drie, Oezdemir komt met een rechtse hoek. Oezdemir lijkt terug te komen. Hij lijkt iets consistenter in de laatste momenten van het gevecht. Echter kwam hij volgens de jury net iets te kort, Dominick Reyes verslaat Volkan Oezdemir via split decision (29-28, 28-29, 29-28).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws