Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Londen live kijken op tv en via internet

UFC Londen live kijken op tv en via internet

Vandaag zal in Engeland, het UFC Londen event plaatsvinden. Met een goed gevulde vechtkaart, wil je dit als UFC-fan niet missen.

Veronica nam vorig jaar de UFC uitzendrechten over van FOX TV, en zend sinds begin dit jaar dan ook de UFC wedstrijden uit. Wil je vanavond live meekijken dan kan dat.

LEES OOK: Veronica internetstream stelt teleur

Op tv zullen de UFC wedstrijden zaterdagavond te zien zijn vanaf 22:45 uur, je hoeft er dus niet midden in de nacht je bed voor uit. Dit is vaak wel het geval als de wedstrijden in Amerika plaatsvinden. Het tijdsverschil met Londen is te overzien, dus kun je eerder kijken.

Geen Nederlanders

De livestream via internet start eerder en wel om 21:00, deze kun je bekijken via de website van Veronica of door hier te klikken. Een van de partijen die je niet mag missen is die tussen de Engelsman Darrren Till en Jorge Masdival.

Er vechten helaas geen Nederlandse MMA-vechters tijdens UFC Londen, maar de partij tussen Volkan Oezdemir is Dominick Reyes is er een om niet te missen.

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT