UFC Londen: Gokhan Saki vs. Saparbek Safarov officieel bevestigd Nieuws
Nieuws

UFC Londen: Gokhan Saki vs. Saparbek Safarov officieel bevestigd

UFC Londen: Gokhan Saki vs. Saparbek Safarov officieel bevestigd
UFC Londen: Gokhan Saki vs. Saparbek Safarov officieel bevestigd

De terugkeer van de UFC naar londen markeert een gevecht tussen de Turks-Nederlandse Gokhan Saki en Saparbek Safarov.

Red Fury MMA meldde al eerder dat de Turks-Nederlandse Gökhan Saki terugkeert naar de UFC-kooi op 16 maart 2019 in Londen. Vandaag is het gevecht officieel bevestigd door de UFC.

Een beter kerst cadeau hadden de fans van Saki zich niet kunnen wensen. Na een succesvol debuut tijdens UFC Fight Night 117 in Japan, waar Saki, Henrique de Silva versloeg, liep hij later tegen een verlies aan.

Tijdens UFC 226 waar Saki zijn tweede UFC-partij vocht, verloor hij van Khalil Rountree, die Saki knock-out sloeg. Het derde MMA-gevecht van Saki liep dus niet zoals gepland.

Verlies

De tegenstander van Saki is de Rus Sparbek Safarov, deze moet zich nog bewijzen binnen de UFC. Hij heeft een record van acht gewonnen partijen bij een andere organisatie.

LEES OOK: Gökhan Saki ik maak coaches rijk

Safarova maakte zijn debuut bij de Amerikaanse vechtsport organisatie maar verloor van Gian Villante. Later vocht hij op UFC 221 waar hij verloor van Tyson Pedro.

UFC Londen zal plaatsvinden in de O2 Arena.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws