UFC LEKT UIT: Wedstrijd McGregor en Poirier omgezet naar titelgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC LEKT UIT: Wedstrijd McGregor en Poirier omgezet naar titelgevecht

UFC LEKT UIT: Wedstrijd McGregor en Poirier omgezet naar titelgevecht

UITGELEKT: McGregor en Poirier 2 omgezet naar UFC-titelgevecht

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen gaan strijden om UFC-lichtgewicht titel. Althans als wij het officiële UFC Twitter account mogen geloven.

De UFC-chatbot lekte schijnbaar uit, dat Conor McGregor en Dustin Poirier voor de lichtgewicht titel van de organisatie zullen strijden op 23 januari.

Uitgelekt

Dit is wellicht een vreemde primeur. Maar een Twitter-gebruiker heeft een voortijdige aankondiging ontdekt in de chatbot van de UFC. Deze bevestigt dat het UFC 257-hoofdevenement van Conor McGregor en Dustin Poirier voor de lichtgewicht titel zal zijn.

Direct na de ontdekking gisteren begonnen meerdere fans binnen de MMA-gemeenschap Twitter-berichten te onthullen. Die ook zij hadden ontvangen van het officiële UFC Twitter-account over UFC 257-evenement informatie.

Officieel

De regerend kampioen, Khabib, versloeg vorig jaar Justin Gaethje en kondigde tot verbazing van iedereen gelijk zijn pensionering aan. Echter hield de kampioen de titel bij zich.

Hoewel het pas officieel is nadat het is aangekondigd door de UFC en Dana White, is de titelstrijd aankondiging wel afkomstig van het officiële UFC Twitter-account. Een goede indicatie van de plannen van de organisatie.

Website BJPenn.com heeft contact opgenomen met de UFC om bevestiging te krijgen maar deze kreeg vooralsnog geen antwoord. Kort nadat het lek van de Chatbot door de community was opgemerkt, kwam McGregor zelf naar Twitter om een belofte te doen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page