UFC legende St-Pierre schiet idee van comeback tegen Usman af MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC legende St-Pierre schiet idee van comeback tegen Usman af

UFC legende St-Pierre schiet idee van comeback tegen Usman af
UFC legende St-Pierre schiet idee van comeback tegen Usman af

Er wordt flink gespeculeerd over een gevecht tussen UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman en UFC legende George St-Pierre.

UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman heeft een dominante run in de UFC. Hij komt eerder deze maand uit op een unanieme beslissingsoverwinning op Jorge Masvidal bij UFC 251.

Terwijl een gevecht tussen Georges St-Pierre en UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman zeker intrigerend is. Blijft de voormalige kampioen weltergewicht en middengewicht GSP met pensioen.

Geen kans

"Ik heb het heel lang gedaan, en helaas zijn er in mijn sport te veel jongens die te laat met pensioen gaan en ik wil niet een van deze jongens zijn", zei St-Pierre. "Ik heb veel geluk. Ik ben vooral gezond. "

"Ik ben ook rijk. Ik kwam op het juiste moment, ik verdiende veel geld. Als ik de voor- en nadelen meet en bereken, is het beter dat ik met pensioen blijf. " Een gevecht tussen St-Pierre en Usman zit er dus volgens de Canadees niet in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws