UFC-legende Jose Aldo neemt flink risico voor komend gevecht Nieuws
Nieuws

UFC-legende Jose Aldo neemt flink risico voor komend gevecht

UFC-legende Jose Aldo neemt flink risico voor komend gevecht
UFC-legende Jose Aldo neemt flink risico voor komend gevecht

Voor zijn terugkeer naar de UFC-kooi lijkt MMA-legende Jose Aldo een risicovolle stap te nemen.

Daar waar de gevierde vechter voorheen vocht op vedergewicht lijkt hij zijn grenzen te willen verleggen door een divisie te zakken en een wedstrijd op bantamgewicht aan te gaan, wat een risico kan opleveren door het verschil in gewicht.

Op het UFC 245 evenement op 14 December 2019 in Las Vegas, Nevada zal de voormalig vedergewicht kampioen, Marlon Moraes treffen. Laatst genoemde stond voor het laatst tegenover Henry Cejudo in juni van dit jaar welke Moraes verloor.

Stap omlaag

De vraag is of Aldo op bantamgewicht goed tot zijn recht zal komen, voorbeelden uit de praktijk tonen dat vechters die een stap omlaag gaan in gewicht vaak niet goed uit de verf komen.

ZIE OOK >> UFC vechter Volkanovsk met spoed naar ziekenhuis

Tijdens UFC 245 zullen ook de ongeslagen Petr Yan en Urijah Faber tegenover elkaar komen te staan. Yan heeft inmiddels 5 maal gevochten in de UFC, Faber keerde terug na een lange afwezigheid in juli van dit jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws