UFC-legende Jon Jones maakt comeback: 'Klaar om te gaan' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: 'Klaar om te gaan'

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: 'Klaar om te gaan'

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

Wanneer Jones zijn volgende wandeling naar de Octagon maakt, zal Francis Ngannou (voor de onbetwiste titel) of Stipe Miocic (waarschijnlijk voor de interim-riem) tegenover hem staan, onthulde White.

Enorm gevecht

,,Jon Jones is klaar om te gaan", zei White maandag. ,,We wachten gewoon op een tegenstander. Het wordt ofwel Francis Ngannou, afhankelijk van hoe lang zijn knie nodig heeft om te herstellen, of Stipe Miocic."

Het lijdt geen twijfel dat een gevecht tussen Jones en Ngannou of Miocic enorm zou zijn. Veel fans willen Jones al jaren in het zwaargewicht zien. en als hij een van die mannen kan verslaan, zou dat een erfenis bepalende overwinning zijn en mogelijk zijn status als de beste in MMA versterken.

Hoewel Jon Jones klaar is voor een comeback, is het nog steeds niet precies bekend wanneer hij zal terugkeren. Of hij tegen Ngannou gaat vechten, hangt af van wanneer de knie van de zwaargewicht kampioen is genezen. Ngannou zegt dat hij tegen het einde van dit jaar klaar zal zijn. Wat Miocic betreft, het is nog steeds onzeker wanneer hij klaar zal zijn om terug te keren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws