UFC kunt geen genade voor verliezers: Ontslaat Cat Zingano Nieuws
Nieuws

UFC kunt geen genade voor verliezers: Ontslaat Cat Zingano

UFC kunt geen genade voor verliezers: Ontslaat Cat Zingano
UFC kunt geen genade voor verliezers: Ontslaat Cat Zingano

De UFC lijkt de afgelopen periode schoonschip te willen maken met het ontslaan van niet presterende vechters.

Woensdag maakte website MMA-Junkie bekend dat het vrouwelijk bantamgewicht Cat Zingano is ontslagen door de UFC. Bronnen die anoniem willen blijven vertellen dat Zingano de laan uit gestuurd is. De UFC heeft nog geen officiële aankondiging gedaan en doet meestal geen officiële verklaringen uitgaan over ontslagen vechters.

Zingano (10-4 MMA, 3-4 UFC) nam deel aan de UFC van april 2013 tot haar meest recente gevecht in december 2018. In de voorselectie van de UFC trof zij huidig kampioen Amanda Nunes, Zingano won de wedstrijd met een derde ronde TKO.

Ronda Rousey

Nadat ze Nunes versloeg verdiende Zingano een titelkans tegen de toenmalige kampioen Ronda Rousey. De wedstrijd tussen Zingano en Rousey duurde slechts 14 seconden. Rousey verspilde geen tijd en wist Zingano te verslaan met een armbar.

Haar laatste wedstrijd tegen de boomlange Megan Anderson verloor Zingano door TKO, een teen in het oog van Zingano was de nekslag. Op social media was te zien dat Zingano zich in Thailand voorbereide op een wedstrijd, deze zal in ieder geval niet bij de UFC plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws