UFC Kopenhagen: Scheidsrechter flink onder vuur door fouten Nieuws
Nieuws

UFC Kopenhagen: Scheidsrechter flink onder vuur door fouten

UFC Kopenhagen: Scheidsrechter flink onder vuur door fouten
UFC Kopenhagen: Scheidsrechter flink onder vuur door fouten

Woedende reacties op de scheidsrechter tijdens het Nicolas Dalby vs. Alex Oliveira gevecht bij UFC Kopenhagen zaterdagavond.

De Deen Dalby vocht een thuiswedstrijd tijdens het UFC Kopenhagen event, in een weltergewicht-wedstrijd met Alex Oliveira. Na een zware openingsronde keerde Dalby het tij in de tweede en derde ronde en liep uiteindelijk naar huis met een unanieme beslissingsoverwinning.

Oprotten met die scheids

De overwinning kwam echter niet zonder controverse. De scheidsrechter die het gevecht begeleide riep, maakte tijdens het gevecht tal van fouten en veroorzaakte een overvloed aan reacties op sociale media van professionele vechters en de MMA-gemeenschap.

"Alex Oliveira gebruikt een illegale upkick en wordt beloond door de scheidsrechter, "zegt sport journlist Aarnon Bronsteter. "Haal die scheidsrechter uit de ring, wat een aanfluiting, "zegt vechter Jared Gordon, de overige commentaren waren overigens ook niet van de lucht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws