UFC-koningin Joanna Jedrzejczyk open voor terugkeer in titel-eliminator - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-koningin Joanna Jedrzejczyk open voor terugkeer in titel-eliminator

UFC-koningin Joanna Jedrzejczyk open voor terugkeer in titel-eliminator

Joanna Jedrzejczyk, de voormalig UFC-kampioen strogewicht, heeft haar wens benadrukt om terug te keren naar de UFC met de terugkeer van fans op geselecteerde pay-per-view-evenementen deze zomer. en een herkansing met voormalige vijand en kampioen, Carla Esparza als titel eliminator.

De Poolse heeft een mogelijke rentree in september gepland. Jedrzejczyk kwam voor het laatst in actie op UFC 248 in de T-Mobile Arena in Las Vegas, tegen de inmiddels onttroonde Chinese kampioen Weili Zhang. Het beste gevecht dat de fans ooit had gezien en waar Jedrzejczyk’s hoofd tot dubbele proporties werd geslagen.

Alleen met publiek

Rose Namajunas de recente overwinnaar op Zhang en de huidige kampioen is het doel van de Poolse, echter staat Esparza daartussen. ,,Dit is wat zij (Carla Esparza) denkt (ze verdient een titelkans), ze heeft een paar overwinningen op rij een zegereeks”, zei Jedrzejczyk. ,,Maar ik denk dat de volgende uitdager ikzelf’ of Weili Zhang moet zijn. Hier heb ik alleen mee ingestemd om terug te keren. “

Jedrzejczyk zegt dat ze alleen wil vechten voor een publiek, dat haar “extra energie” geeft en beweerd dat een terugkeer in september ideaal voor haar zou zijn. ,,Het was een van de redenen waarom ik niet wilde vechten, omdat er geen fans waren”, zei Jedrzejczyk.

,,Er is geen sport zonder de fans, welke sport dan ook, ze geven me altijd extra energie, maar eindelijk zijn de fans terug. Er zijn shows met en zonder publiek. Maar ik weet het niet, september zou voor mij een geweldige tijd zijn om te vechten. “

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page