Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC KNOCK-OUT: Komende events afgelast

UFC KNOCK-OUT: Komende events afgelast

De laatste strohalm in de MMA-wereld UFC moet er nu toch ook echt aan geloven kondigt de afgelasting aan van een aantal aanstaande events.

Na pogingen om het schema intact te houden, heeft de organisatie de volgende drie evenementen uitgesteld, UFC op ESPN + 29 (zaterdag), UFC op ESPN 8 (28 maart) en UFC op ESPN + 30 (11 april).

In een video verklaard de grote baas van de UFC, Dana white dat de situatie onhoudbaar is geworden. UFC op ESPN + 29, dat eerder op zaterdag in Londen zou plaatsvinden, was in de war geraakt door verhoogde reisbeperkingen. Zo konden een groot aantal Engelse vechters al niet deelnemen door het inreisverbod naar Amerika.

Grote domper

UFC op ESPN 8 en UFC op ESPN + 30 waren oorspronkelijk oorspronkelijk gepland voor respectievelijk Columbus, Ohio en Portland, Oregon. Toen de uitbraak van het coronavirus ervoor zorgde dat deze deelstaatregeringen grote bijeenkomsten verboden maakten, werden beide events verplaatst naar de UFC Apex in Las Vegas.

De Athletic Commission van Nevada heeft echter de mogelijkheid geschrapt dat deze evenementen plaatsvinden in de Apex toen ze vechtsportevenementen opschortte tot 25 maart. Bovendien is uitzenden zonder publiek ook niet langer mogelijk om dat bepaald is dat niet meer dan 10 personen bijeen mogen komen.

Bekijk ook

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

De UFC heeft donderdagnacht alsnog het het UFC 249 event definitief afgeblazen Er was al ...

UFC-vechter zegt af na dood familieleden door coronavirus

Rose Namajunas trok zich eerder terug uit UFC 249 nadat twee van haar familieleden stierven ...

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Visa problemen zetten zeven Brazilianen buitenspel voor UFC 250, waaronder Jose Aldo en Shogun Rua. ...