UFC KIJKEN VANDAAG: Zo doe je dat gratis en live MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC KIJKEN VANDAAG: Zo doe je dat gratis en live

UFC KIJKEN VANDAAG: Zo doe je dat gratis en live

Vanavond staat UFC 258: Kamaru Usman vs Burns op het programma. De twee kemphanen staan in de headliner van het evenement. UFC 258 wordt in Nederland gratis en live uitgezonden.

Het gevecht tussen Usman en Burns heeft een beladen tintje. Beide vechters trainden in het zelfde team en zijn vrienden. Toch gaat deze vriendschap vandaag aan de kant voor het gevecht in de UFC Apex in Las Vegas.

Gratis meekijken naar UFC 258

De trouwe UFC fans weten inmiddels al, dat ons land bevoorrecht is met gratis kijken naar de UFC. UFC 258 Usman vs Burns kun je dan ook bekijken via SBS9 op tv. Kijk je liever mobiel of via je laptop, dan kun je naar KIJK.nl.

UFC 258 start om 04:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag en is rond 08:00 uur afgelopen. Let wel, dit is het hoofdprogramma waar Usman en Burns in vechten. Het UFC 258 voorprogramma is alleen te zien via betaalde PPV opties. Tips is om een uur eerder in te schakelen. Met een beetje geluk pik je nog wat voorprogramma wedstrijden mee.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/nieren-naar-de-klote-bekende-mma-vechter-stort-in-video/

Naast Usman en Burns staan er nog een aantal gevechten op het evenement ingepland. Er zullen vast een aantal knock-outs plaatsvinden. Dus loont het zich om te gaan kijken.

Hoofdprogramma UFC 258

Kamaru Usman vs. Gilbert Burns (Titelgevecht)
Maycee Barber vs. Alexa Grasso
Kelvin Gastelum vs. Ian Heinisch
Maki Pitolo vs. Julian Marquez
Ricky Simon vs. Brian Kelleher

Voorprogramma UFC 258

Rodolfo Vieira vs. Anthony Hernandez
Belal Muhammad vs. Dhiego Lima
Polyana Viana vs. Mallory Martin
Andre Ewell vs. Chris Gutierrez
Gabriel Green vs. Philip Rowe
Gillian Robertson vs. Miranda Maverick

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws