UFC: Khabib vs. Tony Ferguson gaat door maar niet in Amerika Nieuws
Nieuws

UFC: Khabib vs. Tony Ferguson gaat door maar niet in Amerika

UFC: Khabib vs. Tony Ferguson gaat door maar niet in Amerika
UFC: Khabib vs. Tony Ferguson gaat door maar niet in Amerika

Dinsdag maakte de UFC bekend dat een aantal komende events zijn afgelast.

Echter is UFC president Dana White niet bereid om de vijfde boeking van Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson te laten vallen, zelfs niet in het licht van een wereldwijde corona pandemie. De UFC-evenementen van 21 maart, 28 maart en 11 april zijn als gevolg van de coronavirus uitbraak afgelast.

Toch zegt White dat het geplande gevecht van 18 april tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson nog steeds zal plaatsvinden. "We stellen de volgende drie evenementen uit, maar Tony Ferguson vs. Khabib op 18 april is nog steeds een optie", zei White in een interview.

Geen publiek

Khabib Nurmagomedov tegen Tony Ferguson zou oorspronkelijk plaatsvinden bij UFC 249 in Barclays Center in de New Yorkse wijk Brooklyn. Vanwege de recente uitbraak van het coronavirus werd het evenement echter verschoven, maar ook dat komt nu in het geding.

Om het lichtgewicht titelgevecht te laten plaatsvinden, zei White dat de UFC enkele aanpassingen zal moeten doen. De organisatie voldoet aan alle overheidsrichtlijnen, zei White. Dit betekent waarschijnlijk dat de wedstrijd buiten de Verenigde Staten zal worden gehouden en dat er geen publiek bij is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws