Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC: Khabib Nurmagomedov eerder terug in actie dan gedacht

UFC: Khabib Nurmagomedov eerder terug in actie dan gedacht

Khabib Nurmagomedov (27-0) kan eerder terugkeren naar de achthoek dan oorspronkelijk was aangekondigd.

De Russische journalist Azamat Bostanov heeft aangekondigd dat de UFC lichtgewicht kampioen hem heeft verteld dat zijn volgende gevecht al in september dit jaar zal zijn.

Nurmagomedov vocht zijn laatste partij vorig jaar oktober. In de vierde ronde gaf hij Conor McGregor (21-4) het nakijken. Na het duel raakte hij echter in een gevecht, waarvoor hij werd gestraft door de Nevada State Sports Commission.

Straf vermindering

Naast 500.000 Een boete werd beboet met een schorsing van negen maanden. Deze boete kan zelfs worden teruggebracht tot zes maanden als hij zou deelnemen aan een speciale sociale campagne, maar hij was niet geïnteresseerd. Theoretisch kan hij na 6 juli terugkeren naar de MMA-kooi.

LEES OOK: Khabib veroorzaakt rel tijdens UFC toernooi

Interessant is dat in het gesprek met de Russische journalist, Nurmagomedov aangekondigde dat hij in september samen met zijn vrienden Abubakar Nurmagomedov en Zubaira Tukhugov zou kunnen terugkeren. Wat zou betekenen dat hun oorspronkelijke straffen zouden worden verkort.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.