UFC: Khabib Nurmagomedov eerder terug in actie dan gedacht Nieuws
Nieuws

UFC: Khabib Nurmagomedov eerder terug in actie dan gedacht

UFC: Khabib Nurmagomedov eerder terug in actie dan gedacht
UFC: Khabib Nurmagomedov eerder terug in actie dan gedacht

Khabib Nurmagomedov (27-0) kan eerder terugkeren naar de achthoek dan oorspronkelijk was aangekondigd.

De Russische journalist Azamat Bostanov heeft aangekondigd dat de UFC lichtgewicht kampioen hem heeft verteld dat zijn volgende gevecht al in september dit jaar zal zijn.

Nurmagomedov vocht zijn laatste partij vorig jaar oktober. In de vierde ronde gaf hij Conor McGregor (21-4) het nakijken. Na het duel raakte hij echter in een gevecht, waarvoor hij werd gestraft door de Nevada State Sports Commission.

Straf vermindering

Naast 500.000 Een boete werd beboet met een schorsing van negen maanden. Deze boete kan zelfs worden teruggebracht tot zes maanden als hij zou deelnemen aan een speciale sociale campagne, maar hij was niet geïnteresseerd. Theoretisch kan hij na 6 juli terugkeren naar de MMA-kooi.

LEES OOK: Khabib veroorzaakt rel tijdens UFC toernooi

Interessant is dat in het gesprek met de Russische journalist, Nurmagomedov aangekondigde dat hij in september samen met zijn vrienden Abubakar Nurmagomedov en Zubaira Tukhugov zou kunnen terugkeren. Wat zou betekenen dat hun oorspronkelijke straffen zouden worden verkort.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws