Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De UFC keert na 5 jaar terug naar Dublin Ierland

De UFC keert na 5 jaar terug naar Dublin Ierland

UFC keert na 5 jaar terug naar Dublin Ierland

De UFC heeft vandaag bevestigd dat ze voor het eerst sinds 2015 zal terugkeren naar Ierland.

De MMA vechtsportorganisatie heeft vanmiddag via Twitter aangekondigd dat ze op 15 augustus naar de Ierse hoofdstad terugkeren voor UFC Dublin. De laatste keer dat de UFC de hoofdstad van Ierland bezocht, was in 2015 toen Paddy Holohan UFC Fight Night 76 aanvoerde met middengewicht Darren Till die op dat moment relatief onbekend was.

Het laatste evenement in Dublin vijf jaar geleden was een grotendeels vergeetbare vechtkaart omdat Holohan en Cathal Pendred beiden verloren. De beslissing om die kaart naar Dublin te brengen, kwam voort uit het enorme succes dat UFC Fight Night 46 had een jaar eerder toen Conor McGregor, Diego Brandao versloeg.

Conor McGregor

Hoewel het vijf jaar geleden is dat de UFC een evenement organiseerde n Ierland, heeft hun belangrijkste rivaal Bellator vaste grond gecreëerd in de vorm events in Dublin. De door Scott Coker geleide organisatie organiseert regelmatig shows in de 3Arena met hun volgende gepland over negen dagen wanneer Leah McCourt de eerste vrouw wordt, die een Europese vechtkaart voor de organisatie aanvoert.

Met de terugkeer van de UFC naar Ierland is gelijk de geruchten molen op gang gekomen of UFC ster Conor McGregor ook zal vechten. Over de geplande vechtkaart is nog niets bekend, noch of McGregor te zien zal zijn. Verwacht wordt dat in de komende periode de eerste match-ups bekend gemaakt zullen worden.

Bekijk ook

UITSLAGEN BELLATOR 243: Chandler vs Henderson

Michael Chandler verslaat Benson Henderson in rematch. Chandler sloot zijn Bellator contract af met een ...

GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg

De UFC heeft MMA-vechter Ray Borg uit zijn ellende verlost en ontslagen. Borg kon wegens ...

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

Khabib Nurmagomedov is van plan om buiten de Verenigde Staten te trainen voor zijn gevecht ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page