Home / Nieuws / MMA NIEUWS / De UFC keert na 5 jaar terug naar Dublin Ierland

De UFC keert na 5 jaar terug naar Dublin Ierland

UFC keert na 5 jaar terug naar Dublin Ierland

De UFC heeft vandaag bevestigd dat ze voor het eerst sinds 2015 zal terugkeren naar Ierland.

De MMA vechtsportorganisatie heeft vanmiddag via Twitter aangekondigd dat ze op 15 augustus naar de Ierse hoofdstad terugkeren voor UFC Dublin. De laatste keer dat de UFC de hoofdstad van Ierland bezocht, was in 2015 toen Paddy Holohan UFC Fight Night 76 aanvoerde met middengewicht Darren Till die op dat moment relatief onbekend was.

Het laatste evenement in Dublin vijf jaar geleden was een grotendeels vergeetbare vechtkaart omdat Holohan en Cathal Pendred beiden verloren. De beslissing om die kaart naar Dublin te brengen, kwam voort uit het enorme succes dat UFC Fight Night 46 had een jaar eerder toen Conor McGregor, Diego Brandao versloeg.

Conor McGregor

Hoewel het vijf jaar geleden is dat de UFC een evenement organiseerde n Ierland, heeft hun belangrijkste rivaal Bellator vaste grond gecreëerd in de vorm events in Dublin. De door Scott Coker geleide organisatie organiseert regelmatig shows in de 3Arena met hun volgende gepland over negen dagen wanneer Leah McCourt de eerste vrouw wordt, die een Europese vechtkaart voor de organisatie aanvoert.

Met de terugkeer van de UFC naar Ierland is gelijk de geruchten molen op gang gekomen of UFC ster Conor McGregor ook zal vechten. Over de geplande vechtkaart is nog niets bekend, noch of McGregor te zien zal zijn. Verwacht wordt dat in de komende periode de eerste match-ups bekend gemaakt zullen worden.

Bekijk ook

Justin Gaethje wil gevecht tegen Conor McGregor in Dublin

Recent kwam naar buiten dat Justin Gaethje en Conor McGregor naar alle waarschijnlijkheid deze zomer ...

Alex Volkanovski vs. Max Holloway 2 headliner tijdens UFC 251

Alex Volkanovski claimde afgelopen december

📷 | SHIT HAPPENS: UFC-vechter toont bewijs gebroken botten

Karolina Kowalkiewicz geeft een update over blessures