UFC-kampioen Usman wil snel een gevecht met Michael Chiesa Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Usman wil snel een gevecht met Michael Chiesa

UFC-kampioen Usman wil snel een gevecht met Michael Chiesa
UFC-kampioen Usman wil snel een gevecht met Michael Chiesa

Kamaru Usman komt van een verbluffende tweede ronde knock-out overwinning op Jorge Masvidal afgelopen weekend op UFC 261. Maar Usman lijkt al klaar te staan ​​voor zijn volgende titelverdediging.

Volgens de manager van Usman, Ali Abdelaziz, heeft Usman hem opgeroepen om een ​​titelverdediging voor te stellen tegen de als # 7 gerangschikte weltergewicht, Michael Chiesa op 12 juni. bij UFC 263. Abdelaziz beweerd dat hij Usman, de Octagon nog drie keer in kan laten lopen in 2021. Een gevecht met Chiesa is er daar een van.

Respect

Ondanks dat de UFC bepaalt wie tegen wie vecht, zou Usman door zijn status als ongeslagen kampioen zijn voorkeuren mogen aangeven. ,,Luister, Kamaru heeft nu al het recht verdiend om te doen wat hij wil", zegt Abdelaziz. Maar we hebben respect voor Dana White (UFC baas. red.).

,,Kamaru belde gisteren, hij zei: ‘12 juni, laten we Michael Chiesa doen’. Hij vroeg me wie het langste winrecord had in de divisie in de top vijf of zes, ik zei Chiesa, Kamaru zei 12 juni. Hij zei: ‘Laten we Michael Chiesa doen, vraag de UFC of ik kan vechten op 12 juni.’

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws