UFC Kampioen Stipe Miocic rest van 2019 uitgeschakeld Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Stipe Miocic rest van 2019 uitgeschakeld

UFC Kampioen Stipe Miocic rest van 2019 uitgeschakeld
UFC Kampioen Stipe Miocic rest van 2019 uitgeschakeld

Als Daniel Cormier inderdaad zijn gewenste trilogie krijgt met Stipe Miocic, is het niet waarschijnlijk dat de wedstrijd zal plaatsvinden op UFC 245 in december.

De manager van Miocic vertelde woensdag aan ESPN.com dat het "zeer onwaarschijnlijk" is dat de zwaargewicht kampioen nog zal vechten in 2019. Na zijn gevecht met Cormier tijdens UFC 241 afgelopen augustus, heeft de kampioen oogletsel opgelopen. De blessure ontstond toen Cormier per ongeluk zijn tegenstander in het oog stak tijdens hun rematch.

Klaar voor de strijd

"Ik ben klaar om te vechten als ik weer uit beide ogen kan kijken," zei Miocic in een verklaring aan ESPN. "Ik kan niet wachten om mijn riem te verdedigen." Na het verliezen van de zwaargewicht title aan Cormier via de eerste ronde knock-out op UFC 226, herwon Miocic deze op 17 augustus in Anaheim, Californië.

ZIE OOK>> Stipe Miocic herwint UFC wereldtitel op Cormier

Eerder deze week onthulde Cormier dat hij van plan is met pensioen te gaan nadat hij voor de derde keer tegenover Miocic staat. Hij richtte zich op 14 december UFC 245, maar gezien de timelline van Miocic lijkt het erop dat de datum moeilijk te maken zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws