UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor

UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor

De manager van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov onthult dat hij niet wilde dat zijn client ging samenwerken met Conor McGregor.

De samenwerking zou plaats moeten vinden tijdens de talenten show van de UFC “The Ultimate Fighter”. In dit programma krijgen talentvolle MMA-vechters de kans om een contract bij de UFC te verdienen. Verdeeld in twee teams met aan het hoofd een bekende UFC vechter.

Nooit en te nimmer

UFC president Dana White zag een competitie met twee coaches Khabib en McGregor wel zitten. Maar Ali Abdelaziz de manager van Khabib ging hier voor liggen. “Vorige week belde Dana White me”, vertelde Abdelaziz aan TMZ Sports.

“Hij zei:‘ Ali, wat denk je ervan als Khabib wint, wil hij dan met Conor ‘The Ultimate Fighter’ op ESPN doen? Ik zei: ‘Ik weet het niet. Ik zal erover nadenken. ‘En hij zei natuurlijk vice versa als Justin wint.”

Gaethje wel

Khabib staat eind oktober tegenover teamgenoot Justin Gaethje. White wil dus de winnaar van deze wedstrijd matchen tegenover McGregor bij “The Ultimate Fighter”. Gaethje valt ook onder het management van Abdelaziz.

Abdelaziz beweert echter dat Nurmagomedov niet geïnteresseerd is in coaching tegenover McGregor als hij Justin Gaethje verslaat bij UFC 254 op 24 oktober. De mogelijkheid blijft echter bestaan ​​dat Gaethje wel de coaching baan tegenover McGregor zou kunnen accepteren als hij zegeviert.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page