UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor

UFC Kampioen Khabib weigert samenwerking met Conor McGregor

De manager van UFC Kampioen Khabib Nurmagomedov onthult dat hij niet wilde dat zijn client ging samenwerken met Conor McGregor.

De samenwerking zou plaats moeten vinden tijdens de talenten show van de UFC "The Ultimate Fighter". In dit programma krijgen talentvolle MMA-vechters de kans om een contract bij de UFC te verdienen. Verdeeld in twee teams met aan het hoofd een bekende UFC vechter.

Nooit en te nimmer

UFC president Dana White zag een competitie met twee coaches Khabib en McGregor wel zitten. Maar Ali Abdelaziz de manager van Khabib ging hier voor liggen. "Vorige week belde Dana White me", vertelde Abdelaziz aan TMZ Sports.

"Hij zei:‘ Ali, wat denk je ervan als Khabib wint, wil hij dan met Conor ‘The Ultimate Fighter’ op ESPN doen? Ik zei: ‘Ik weet het niet. Ik zal erover nadenken. 'En hij zei natuurlijk vice versa als Justin wint."

Gaethje wel

Khabib staat eind oktober tegenover teamgenoot Justin Gaethje. White wil dus de winnaar van deze wedstrijd matchen tegenover McGregor bij "The Ultimate Fighter". Gaethje valt ook onder het management van Abdelaziz.

Abdelaziz beweert echter dat Nurmagomedov niet geïnteresseerd is in coaching tegenover McGregor als hij Justin Gaethje verslaat bij UFC 254 op 24 oktober. De mogelijkheid blijft echter bestaan ​​dat Gaethje wel de coaching baan tegenover McGregor zou kunnen accepteren als hij zegeviert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws