UFC-KAMPIOEN KHABIB SPREEKT OVER PENSIOEN: 'Mensen begrijpen het niet' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-KAMPIOEN KHABIB SPREEKT OVER PENSIOEN: 'Mensen begrijpen het niet'

UFC-KAMPIOEN KHABIB SPREEKT OVER PENSIOEN: 'Mensen begrijpen het niet'
UFC-KAMPIOEN KHABIB SPREEKT OVER PENSIOEN: 'Mensen begrijpen het niet'

Khabib Nurmagomedov spreekt over zijn beslissing om met pensioen te gaan na zijn overwinning op Justin Gaethje bij UFC 254.

De pensioen aankondiging van Nurmagomedov veroorzaakte nogal wat schokgolven in de MMA-wereld. Maar de kampioen blijkt onvermurwbaar en zegt dat hij niet zal terugkeren naar de UFC. De ongeslagen kampioen maakte de schokkende aankondiging na zijn overwinning op Justin Gaethje in Abu Dhabi.

β€œDe emoties in dit gevecht waren totaal anders. Alles was compleet anders zonder mijn vader. Ik kreeg de wedstrijd aangeboden direct nadat alles was gebeurd. Ik had de beslissing om het te accepteren of af te wijzen, niemand wist hiervan, of met pensioen gaan, of ik kon terugkomen, vechten en dan met pensioen gaan," zegt Khabib.

Sterker dan ooit

Khabib had een enorm moeilijk trainingskamp voor UFC 254, nadat hij zijn vader en trainer Abdulmanap Nurmagomedov had verloren. Ook werd hijzelf in het ziekenhuis opgenomen met de bof en een gebroken teen opgelopen tijdens de training. Khabib gelooft dat al deze dingen zijn karakter alleen maar hebben versterkt.

"Ik sta al zo lang als ik me kan herinneren op de matten. Het is moeilijk om weg te gaan en iets anders te doen. Mensen kunnen het niet begrijpen, maar wat kun je doen? Het is een moeilijke beslissing omdat ik mijn hele leven heb gevochten. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws