UFC-kampioen Khabib over Conor McGregor:'Ik had meer van hem verwacht' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Khabib over Conor McGregor:'Ik had meer van hem verwacht'

UFC-kampioen Khabib over Conor McGregor:'Ik had meer van hem verwacht'
UFC-kampioen Khabib over Conor McGregor:'Ik had meer van hem verwacht'

Khabib Nurmagomedov legt uit waarom hij teleurgesteld was over de prestaties van Conor McGregor bij UFC 229. De Rus verwachtte dat de Ier mentaal sterker zou zijn.

UFC-ster McGregor daagde Nurmagomedov uit voor de lichtgewicht titel van de organisatie in oktober 2018. De Ier verloor uiteindelijk de wedstrijd in de vierde ronde, doordat de Rus hem in een stevige verwurging nam.

Zakelijk niet meer dan dat

Khabib Nurmagomedov gaf onlangs toe dat hij teleurgesteld was over de inspanningen die Conor McGregor leverde in hun titelgevecht bij UFC 229. ,,Toen ik hem aan het slaan en slaan was, met hem praatte. Antwoordde dat het gewoon zakelijk was", zegt Khabib.

LEES OOK: CONOR MCGRGEGOR OP JACHT NAAR KHABIB

,,Het leek het erop dat hij me probeerde te kalmeren om een ​​echt pak slaag te vermijden. Net als een zoon die zichzelf vooraf probeert te rechtvaardigen voor zijn boze vader. Psychologie is een erg sterk hulpmiddel. "

Niet onder de indruk

Het was een nogal vernederend verlies voor de voormalige kampioen in twee divisies in McGregor. Aangezien hij in de aanloop naar hun langverwachte gevecht met woorden Khabib volledig de grond in had geboord.

De Rus was niet onder de indruk van het incassering vermogen van McGregor. ,,Ik was zelfs een beetje teleurgesteld. Ik verwachtte dat hij mentaal sterker zou zijn. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws