UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov zaait verwarring over zijn pensioenstatus MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov zaait verwarring over zijn pensioenstatus

UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov zaait verwarring over zijn pensioenstatus
UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov zaait verwarring over zijn pensioenstatus

Als het doel van Khabib Nurmagomedov was om iedereen op het verkeerde been te zetten. Omtrent de statu van zijn pensioen. Dan lijkt zijn missie geslaagd.

Recentelijk kondigde Khabib aan definitief te zullen stoppen met knokken. Hij liet zijn MMA-handschonen achter in de kooi en dat was dat. Niet lang daarna ging de geruchten molen op volle toeren draaien. Komt Khabib nu wel of niet terug. Inmiddels zijn de kampen verdeeld. En kreeg de Rus afgelopen week zelfs een hoge onderscheiding. Dit omdat hij zijn moeder beloofde nooit meer te vechten.

Tot ziens

Echter is UFC-president Dana White. De werkgever van Khabib er heilig van overtuigd dat zijn topvechter terugkomt. Nu doet Khabib er alles aan om de schijn van zijn pensioen hoog te houden. Zij het niet dat hij gisteren met een post op Instagram. Flink wat verwarring zaait. ,,Tot ziens @danawhite.". Er op duidden dat de twee elkaar snel zullen weerzien.

Het enige dat we je op dit punt kunnen vertellen. Is dat Khabib naar verwachting binnenkort in Las Vegas zal zijn om White te ontmoeten. Over wat? Misschien komen we er uiteindelijk wel achter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws