UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Mijn plan is hem af te maken' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Mijn plan is hem af te maken' (video)

UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Mijn plan is hem af te maken' (video)

UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov zegt dat hij zijn tegenstander Justin Gaethje geen genade zal tonen.

Op 24 oktober staat Khabib en Gaethje tegenover elkaar tijdens UFC 254 in Abu Dhabi. Maar Khabib heeft een plan: "Ik ga proberen met hem te worstelen. Als hij mijn takedown een keer wil verdedigen, ga ik een tweede, derde proberen. Ik ga het 100 keer proberen. En natuurlijk ga ik boksen met hem, ik ga met hem trappen,"aldus Khabib tegen RT.

Beter vecht-IQ

"Ik denk dat mijn vecht-IQ veel beter is dan Justin Gaethje. Hij is gewoon een stoere vent. Hij houdt van vechten, hij houdt van bloed. Hij is als een echte krijger. Maar als we het hebben over vecht-IQ, dan denk ik dat mijn vecht-IQ veel is. beter dan hij heeft. "

"Hij gaat kickboksen en worstelen, een mix. Ik ga hem moe maken. Dit is mijn doel. En misschien is mijn plan in ronde 3, ronde 4, mijn plan om hem af te maken." De strijd tussen Khabib en Gaethje heeft een extra randje. Beiden komen uit de stal van manager Ali Abdelaziz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws