UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Ik ga Justin Gaethje compleet verzuipen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Ik ga Justin Gaethje compleet verzuipen'

UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Ik ga Justin Gaethje compleet verzuipen'
UFC KAMPIOEN KHABIB: 'Ik ga Justin Gaethje compleet verzuipen'

UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov zegt dat hij interim-kampioen Justin Gaethje in de diepste oceaan zal meenemen en hem zal verdrinken.

Khabib Nurmagomedov staat op 24 oktober tegenover Gaethje in de headliner van UFC 254. De kaart heeft momenteel geen locatie of locatie, maar vindt plaats op Fight Island in Abu Dhabi of bij de UFC Apex in Las Vegas.

Khabib stuurde Gaethje een bericht met de mededeling dat hij hem naar de diepste oceaan zal brengen en hem zal verdrinken. "Justin is een erg aardige vent en tegenstander voor mij," tweette Khabib.

Verzuipen

"Maar als Octagon dichtbij is, red hij het niet alleen met boksen, ik ben ook geen Dustin of Tony. Ik zal hem meenemen naar de diepste oceaan en hem verdrinken. " Nurmagomedov zou eigenlijk op UFC 249 vechten tegen rivaal Tony Ferguson.

Maar de coronavirus pandemie stond hem niet toe om te vechten. Gaethje stapte in plaats daarvan op korte termijn in tegen Ferguson en scoorde uiteindelijk een knock-out om de tussentijdse titel te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws