UFC KAMPIOEN KHABIB: Dustin Poirier verdient mijn titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC KAMPIOEN KHABIB: Dustin Poirier verdient mijn titel

UFC KAMPIOEN KHABIB: Dustin Poirier verdient mijn titel
UFC KAMPIOEN KHABIB: Dustin Poirier verdient mijn titel

Khabib Nurmagomedov beweert dat Dustin Poirier de ‘kampioenstitel verdient’, en de lichtgewicht divisie moet verder.

De huidige onbetwiste UFC-lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov. Beweerd dat zijn vroegere vijand, Dustin Poirier, het verdient om tot de nieuwe titelhouder te worden gekroond.

Belofte

Nurmagomedov, die nog steeds wordt aangekondigd als de onbetwiste lichtgewicht kampioen van de UFC. Kondigde zijn besluit aan om met onmiddellijke ingang te stoppen na UFC 254 in oktober.

In de maanden daarna heeft UFC-president Dana White openlijk campagne gevoerd voor nog een gevecht van Nurmagomedov. Die keer op keer heeft volgehouden dat hij de belofte die hij aan zijn moeder had gedaan om te stoppen. Zou nakomen. En hij heeft een opvolger in gedachten.

Topvechters

,,Dustin Poirier verdient het om kampioen te worden, dat is mijn persoonlijke mening", zei Nurmagomedov. ,,Kijk naar tegen wie hij heeft gevochten, Jim Miller, Eddie Alvarez, Anthony Pettis, Max Holloway. Hij heeft met mij gevochten, met Conor (McGregor). Dit zijn allemaal topvechters, misschien wel vechters die in de UFC Hall of Fame zullen eindigen. "

De UFC neigt naar een derde gevecht tussen McGregor en Poirier. Waarschijnlijk in mei of juni. Maar het is nog steeds niet bekend of de organisatie dat zal doen. En of de dan vacante titel van Khabib aan de winnaar zal worden gepresenteerd.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/belgische-cindy-dandois-in-actie-bij-professional-fighters-league/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws