UFC-kampioen Khabib deelt bewijs foto’s gebroken teen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-kampioen Khabib deelt bewijs foto’s gebroken teen

UFC-kampioen Khabib deelt bewijs foto’s gebroken teen

UFC-kampioen Khabib deelt bewijs foto's gebroken teen

Zaterdag verdedigde UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov zijn lichtgewicht titel tegen Justin Gaethje. Hij stond in de MMA-kooi met een gebroken teen.

In zijn wedstrijd tegen Gaethje toonde Khabib nog maar weer eens waarom hij de nummer 1 vechter in zijn gewichtklasse is. Hij versloeg Gaethje op de grond, later verklaarde hij dat hij Gaethje niet in het bijzijn van diens ouders wilde vernederen en er dus snel werk van maakte.

De lichtgewicht kampioen deelde op sociale media een röntgenfoto van een gebroken teen gedateerd 7 oktober. Iets meer dan twee weken voor zijn headliner confrontatie met Justin Gaethje in Abu Dhabi. “Wat deze man heeft meegemaakt, we hebben allemaal geluk dat we hem vanavond hebben zien vechten”, zei UFC-president Dana White tijdens de persconferentie na het gevecht.

In het ziekenhuis

Het bleek dat Khabib zelfs enige dagen in het ziekenhuis had doorgebracht. “Blijkbaar lag hij in het ziekenhuis, hij brak zijn voet. Drie weken geleden. Dus hij heeft twee gebroken tenen en een bot in zijn voet dat is gebroken, of zoiets. Dat is wat zijn team me vertelde,” aldus White.

Khabib kondigde zijn pensionering onmiddellijk na de overwinning aan op Gaethje. De manager van Khabib, Ali Abdelaziz beweerde afgelopen week dat zijn client niet met pensioen is. En daar diens titel niet vacant is.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page