UFC-kampioen Khabib: ‘Conor McGregor of Dustin Poirier pakt in januari mijn titel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Khabib: ‘Conor McGregor of Dustin Poirier pakt in januari mijn titel'

UFC-kampioen Khabib: ‘Conor McGregor of Dustin Poirier pakt in januari mijn titel'

Khabib Nurmagomedov verwacht dat UFC 257-headliner een nieuwe lichtgewicht kampioen zal kronen. ,,Mijn titel wordt ingenomen door de winnaar van Dustin vs Conor", zegt de Rus.

Vandaag vertelde Khabib aan Match TV te verwachten, dat het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier op 23 januari, zal bepalen wie de nieuwe UFC lichtgewicht kampioen wordt.

Het gevecht op Fight Island is een herkansing van een ontmoeting zes jaar geleden. Waar McGregor Poirier versloeg door middel van TKO in de eerste ronde.

Interesse

McGregor is een voormalig UFC-kampioen in twee divisies op 145 en 155 pond. De Ierse ster slaagde er niet in om de lichtgewicht titel terug te krijgen toen hij tegen Nurmagomedov vocht bij UFC 229. Poirier verloor ook van Khabib toen ze elkaar ontmoetten op UFC 242.

Khabib bevestigd dat UFC-baas Dana White geïnteresseerd is om hem opnieuw te laten vechten. White en de Rus zullen elkaar in Abu Dhabi ontmoeten om de kwestie te bespreken.

Ik vecht niet

,,We hebben contact met Dana White, we hebben niet besproken waarom de titel nog niet vacant is", zei Khabib. ,,Blijkbaar willen ze dat ik terugkom. Ik zit al negen jaar in de competitie, er is al een geschiedenis, een fanbase, hun verlangens zijn duidelijk", aldus Khabib.

Khabib zegt niet terug te willen keren en dat zijn titel vacant gesteld wordt. Wat volgens de Rus inhoudt dat het gevecht tussen McGregor en Poirier voor zijn titel zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws