Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-kampioen Khabib boos om Alistair Overeem wedstrijd

UFC-kampioen Khabib boos om Alistair Overeem wedstrijd

UFC-kampioen Khabib boos om Alistair Overeem wedstrijd

De UFC-wereldkampioen Khabib Nurmagomedov is niet blij met zijn werkgever.

De Rus is van mening dat de UFC te weinig heeft gedaan om haar tweede event in Rusland aankomend weekend in St Petersburg in het land zelf te promoten. In september 2018 debuteerde de UFC in Moskou met een Russische vechter in het hoofdprogramma Alexei Oleinik.

Zaterdagavond 20 april, staat Oleinik weer in een hoofdpartij in zijn geboorteland. Oleinik vecht zaterdag tegen de Nederlander Alistair Overeem, die afgelopen week zijn verbintenis met de UFC voor een aantal jaar verlengde.

Echt boos

Tijdens een vragen uurtje zei Khabib: “Het lijkt me dat er bij het evenement in Moskou allemaal dezelfde mensen waren, dezelfde media. Nu weer alleen maar dezelfde mensen die wij zien verschijnen, ze schrijven over alles behalve de partij tussen Oleinik en Overeem. “

LEES OOK > Alistair Overeem verlengt UFC contract

“UFC-fans kijken toe, maar ik weet dat de meeste Russische mensen niet eens weten dat de UFC in Rusland is dit weekend,” zegt Khabib. De MMA-vechter is tevens boos omdat Magomed Mustafaev, een begrip in Rusland zal vechten tegen de nieuwkomer Rafael Fiziev. Er is gewoon niet genoeg gedaan door de UFC, de vraag is waarom,” sloot Khabib af.

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.