UFC Kampioen Justin Gaethje loopt nare blessure op MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Kampioen Justin Gaethje loopt nare blessure op

UFC Kampioen Justin Gaethje loopt nare blessure op
UFC Kampioen Justin Gaethje loopt nare blessure op

Justin Gaethje heeft tijdens de training een akelige snee door opgelopen door een kopstoot.

UFC interim kampioen Justin Gaethje oefende zijn worsteltechniek in de aanloop naar zijn gevecht met Khabib Nurmagomedov. En heeft daarbij een vervelende snee opgelopen. Dat het wel eens mis kan gaan in MMA-training is geen geheim.

Gaethje, die naar verwachting in september tegen Nurmagomedov zal vechten poste een foto van de snee op social media. Nadat hij per ongeluk een kopstoot heeft opgelopen tijdens de training. "Ik heb vandaag een paar hechtingen nodig. Ik heb vandaag per ongeluk een kopstoot gehad tijdens het worstelen, "schreef Gaethje.

Geen gevaar voor treffen met Khabib

De kin is een vervelende plak om een snee op gelopen onder andere door baardgroei. Het heling proces kan daardoor langer duren. Justin Gaethje claimde interim-goud terug bij UFC 249, waar hij een TKO-overwinning in de vijfde ronde op Tony Ferguson scoorde. Het was zijn vierde opeenvolgende knock-out overwinning.

Met deze overwinning verdiende Gaethje een kans op de titel van team genoot Khabib Nurmagomedov. Voorlopig zal Justin Gaethje zijn snee moeten genezen voordat hij weer aan het werk kan in zijn voorbereidingen om tegen Nurmagomedov te vechten. Verwacht wordt dat het paar in september tegen elkaar in de UFC kooi staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws