UFC-Kampioen Jones krijgt straf na bekennen schuld misdrijf Nieuws
Nieuws

UFC-Kampioen Jones krijgt straf na bekennen schuld misdrijf

UFC-Kampioen Jones krijgt straf na bekennen schuld misdrijf
UFC-Kampioen Jones krijgt straf na bekennen schuld misdrijf

Jon Jones is erin geslaagd om gevangenisstraf te vermijden nadat hij op 26 maart in Albuquerque werd opgepakt voor wapenbezit en rijden onder invloed, wat als misdrijf wordt gezien.

De UFC-kampioen licht zwaargewicht sloot een deal met justitie waarin hij 96 uur zal dienen in een programma voor gemeenschapsvoogdij, een vorm van opsluiting die lijkt op huisarrest. Jones zal een enkelband dragen als onderdeel van de voorwaarden van het programma, die de autoriteiten zal waarschuwen als hij zonder toestemming zijn huis verlaat.

Jones stemde ook in met een proeftijd van één jaar onder toezicht. Jones moet ook 48 uur taakstraf voltooien en een poliklinisch behandelingsprogramma van 90 dagen ondergaan. Bovendien kreeg Jones een boete van $ 500 en moet hij een alcoholslot in zijn auto installeren.

Dank voor de steun

Jones werd afgelopen donderdag in het centrum van Albuquerque gearresteerd en beschuldigd van rijden onder invloed, nalatig gebruik van een vuurwapen, bezit van een open fles met alcohol en het besturen van een voertuig zonder verzekering. De andere aanklachten worden ingetrokken in ruil voor het bekennen van schuld door Jones.

De kampioen kwam dinsdag met een openlijke verklaring: "Ik heb zoveel tijd en energie gestoken in het verbeteren van mijn gemeenschap. Ik waardeer de steun die ik heb ontvangen van de gemeenschap van Albuquerque en al mijn fans over de hele wereld. Ik kijk er erg naar uit om dit achter me te laten. Bedankt allemaal voor jullie voortdurende liefde en steun en zorg alsjeblieft voor jezelf. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws