Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Kampioen Jon Jones kondigt titelverdediging aan

UFC Kampioen Jon Jones kondigt titelverdediging aan

UFC Kampioen Jon Jones kondigt titel verdediging aan
Youtube

UFC licht zwaargewicht kampioen Jon Jones heeft een aanstaande titelverdediging in het vooruitzicht.

Jones ging maandag naar Twitter om een ​​’grote vechtaankondiging’ te melden. Dit is wat de kampioen te zeggen had: “Doe je veiligheidsgordel om, mijn vrienden, grote vecht aankondiging volgt binnenkort.”

Er wordt gefluisterd

Ook zijn potentiële tegenstander liet van zich horen alhoewel Jones deze niet zelf benoemde in zijn tweet. Het lijkt erop dat dit licht zwaargewicht Jan Blachowicz zal zijn. Hij reageerde dinsdag op Twitter en melde dat hij het is die Jones in zijn volgende gevecht ontmoet. Dit is wat Blachowicz te zeggen had: “Vogels twitteren dat het gevecht komt … @ ufc @danawhite”.

Fans waren meteen enthousiast over het vooruitzicht om het volgende gevecht van Jones te zien. Jones vocht voor het laatst in juli, toen hij een controversiële overwinning boekte Thiago Santos op UFC 239. Nu zal hij dus opnieuw de UFC lichte zwaargewicht titel verdedigen.

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator