UFC-KAMPIOEN JON JONES: 'Ik ben beter dan Khabib' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-KAMPIOEN JON JONES: 'Ik ben beter dan Khabib'

UFC-KAMPIOEN JON JONES: 'Ik ben beter dan Khabib'
UFC-KAMPIOEN JON JONES: 'Ik ben beter dan Khabib'

Jon Jones zegt dat Khabib Nurmagomedov niet de titel de grootste aller tijden verdiend, maar juist hij zelf.

Jones doet de uitspraken in een video die hij plaatste op social media. Kampioen Jones zegt dat Khabib Nurmagomedov op geen enkele manier als de beste MMA-vechter ooit kan worden beschouwd. "Hij (Khabib), is net begonnen met het vechten op top niveau," zegt Jones in de video.

Ook maakt Jones een vergelijk met het aantal wereldtitels, "ik heb er vijftien, Khabib maar vier, hoe kan je dan zeggen dat hij de beste is," aldus Jones. Khabib nam zaterdag afscheid van het MMA-vechten en de UFC, dit nadat hij eerst Justin Gaethje had verslagen in de strijd om de UFC lichtgewicht titel.

Ik ben de beste

De enige persoon die mogelijk terug kan komen met mijn staat van dienst van wat ik heb gedaan in de UFC, is mogelijk Georges St-Pierre. Hij zou terug moeten komen en twee kampioen gevechten moeten winnen om me te evenaren ”, zei Jones

"En ik ben nog niet eens met pensioen. Ik ben 33 jaar oud, ik moet nog een heel ander hoofdstuk doorlopen. Jullie zijn gek. Ik hou zoveel van jullie en ik hoop dat jullie allemaal een geweldige dag hebben. " Jones heeft zeker een punt gezien alle kampioenschap gevechten waar hij deel van uitmaakte. En vindt hij dat het daar bij moet blijven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws