UFC-kampioen Jon Jones hielp daklozen tijdens Kerstmis Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Jon Jones hielp daklozen tijdens Kerstmis

UFC-kampioen Jon Jones hielp daklozen tijdens Kerstmis
UFC-kampioen Jon Jones hielp daklozen tijdens Kerstmis

De UFC kampioen Jon Jones besloot de kerst gedachte in de praktijk te brengen, zo schonk hij deze kerst voor maar liefst $ 20.000 aan jassen aan daklozen in Alberquerque.

Jones bereidt zich voor op een titelgevecht tegen Dominick Reyes op UFC 247 die plaatsvindt op 8 februari 2020 in het Toyota Center in Texas. Jones plaatste meerdere foto's en video's van zijn team en zichzelf op zijn Instagram-profiel en gaf warme winterkleding aan de daklozen in Albuquerque - met het bijschrift "Het is een zegen om te geven, liefde te verspreiden."

Help de armen

Naast het schenken van de jassen werkte Jones ook samen met een lokaal goed doel om warme maaltijden en speelgoed aan kinderen te geven. Jones: “we hebben veel daklozen, we zijn veel geesteszieken hier in deze gemeenschap en veel van deze jongens worden gewoon verkeerd begrepen, ze hebben hulp nodig. Door ze warm te houden, wordt dit een geweldige start voor een betere toekomst. ”

De temperaturen tijdens de wintermaanden in Alberquerque kunnen een dieptepunt bereiken van -6 ° C. Dit gaat gepaard met toenemende dakloosheid. Het lijdt geen twijfel dat het werk dat de UFC-superster doet, essentieel zal zijn voor de gemeenschap - er wordt verwacht dat meer dan 500 mensen hebben kunnen profiteren van de filantropie van Jones.

Dit bericht bekijken op Instagram

It’s a blessing to give, spread love.

Een bericht gedeeld door Jon Bones Jones (@jonnybones) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws