UFC-Kampioen Jon Jones geeft bedrag van $ 100.000 weg MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-Kampioen Jon Jones geeft bedrag van $ 100.000 weg

UFC-Kampioen Jon Jones geeft bedrag van $ 100.000 weg
UFC-Kampioen Jon Jones geeft bedrag van $ 100.000 weg

Jon Jones looft een beloning uit van $ 100.000 uit aan toekomstige UFC licht zwaargewicht kampioenen. Althans aan degene die zijn record kan verbeteren.

Maar liefst $ 100.000 is er te verdienen voor de UFC vechter uit de licht zwaargewicht divisie bij de UFC. Voormalig kampioen Jon Jones die afgelopen week zijn titel vacant stelde zet het geld alvast apart.

Jones daagt elke toekomstige kampioen uit om zes opeenvolgende verdedigingen te doen net als hijzelf. De beloning: een donatie van $ 100.000 gaat naar een goed doel naar keuze van Jones.

Gaat niet gebeuren

Als kampioen regeerde Jones over de lichtzwaargewicht divisie en ziet een ander dit niet snel evenaren. "Ging een licht zwaargewicht uitdagen om mijn wereldkampioenschap record te verbeteren, maar we weten allemaal dat dit waarschijnlijk niet zal gebeuren in dit leven", schreef Jones op Twitter.

Met het vacant stellen van zijn titel wat inmiddels bevestigd is door de UFC, lijkt Jones een stap te maken naar de zwaargewicht divisie. Echter kan hij voorlopig een kans op de titel vergeten aangezien er een aantal vechters hoger gerangschikt staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws