UFC-Kampioen Jon Jones dreigt ex-coach met politie Nieuws
Nieuws

UFC-Kampioen Jon Jones dreigt ex-coach met politie

UFC-Kampioen Jon Jones dreigt ex-coach met politie
UFC-Kampioen Jon Jones dreigt ex-coach met politie

Jon Jones lijkt een voormalige coach helemaal zat te zijn en dreigt naar de politie te stappen.

De reden van Jones actie is dat Frank Lester, zelf een prof MMA-vechter en jarenlang coach bij het Jackson Wink-team waar Jones traint, maandag op Instagram een niets verhullende post plaatste over de UFC-Kampioen. In de post beschuldigd Lester Jones ervan hem niet te hebben betaald wat hij verschuldigd was, voor de meest recente titelverdediging van de UFC licht zwaargewicht titel tegen Thiago Santos afgelopen juli.

In de post uit Lester een aantal dreigementen en zegt Jones bij de eerst volgende ontmoeting met elkaar tot moes te willen slaan. "Karma is echt," schreef Lester. "En Jon, het is [op zicht] met mij en jou, en dat weet je. Je hebt mijn familie belazerd. Je hebt me zonder reden ontslagen en daarom ben ik dankbaar omdat ik nooit meer voor een boef als Mike ‘Winkelloser’ zal werken.

Dreigende taal

Met ‘Winkelloser’ bedoelt Lester, Mike Winkeljohn van het Jackson Wink-team. Lester gaat in zijn post erg ver en zegt: “Het enige waar ik aan denk als ik jullie namen hoor, zijn lafheid en bedrog. Dus houd die beveiliging goed in de buurt, we weten allebei dat jij niet de echte bent. Je steelt van zwangere vrouwen en hun families. "

Als reactie op de dreigende taal van Lester met mogelijk fysiek geweld, schreef Jones dat hij niet geïnteresseerd was in de strijd tegen Lester of verder ruzie te maken op social media. Wel melde Jones dinsdag contact op te nemen met de politie om het probleem op te lossen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws