UFC Kampioen Jon Jones bereidt zich voor op lange afwezigheid MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Kampioen Jon Jones bereidt zich voor op lange afwezigheid

UFC Kampioen Jon Jones bereidt zich voor op lange afwezigheid
UFC Kampioen Jon Jones bereidt zich voor op lange afwezigheid

Jon Jones is bereid om zijn gevecht met de UFC langdurig vol te houden. Jones ligt overhoop met de UFC over geld.

In een optreden op Steve-O's "Wild Ride!" podcast Donderdag zegt de UFC light heavyweight-kampioen, die in een loongeschil met UFC-president Dana White ligt, dat hij niet terug de achthoek in stapt totdat hij betaald krijgt wat volgens hem redelijk is.

"Ik wil niet snel vechten", zei Jones. "Ik heb geen interesse in gevechten in de UFC totdat ik betaald krijg wat ik denk dat ik waard ben. Ik vraag niets schandaligs, en ik weet dat we in een pandemie verkeren. En ik weet dat wanneer je een multimiljonair bent en je om meer vraagt, je op deze hebzuchtige persoon lijkt," zei Jones.

Niet betaald

Jones refereert hier mee aan UFC ster Conor McGregor die in feite kan vragen wat hij wil voor een wedstrijd. Als hij niet betaald krijgt wat hij waard is zal Jones in de wachtstand gaan. Daarom zegt Jones, die volgende maand 33 wordt, bereid te wachten zo lang als nodig is om zijn punt te maken.

"Als het persoonlijk is geworden, werk ik liever voor een bedrijf waar ik het gevoel heb dat het mijn huis is', zei Jones. "Ik ben thuis als ik naar mijn werk ga. Ik heb een geweldige relatie met de UFC-staf, maar het is een raar gevoel als je het gevoel hebt dat ze je daar niet willen hebben. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws