Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

De zwaar gehavende Jedrzejczyk na haar gevecht met Zhang Weili

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media. Hierin ze insinueerde dat ze met pensioen is gegaan.

Jedrzejczyk was voor het laatst in actie tijdens het UFC 248-evenement van maart, waar ze het UFC strogewicht goud van de huidige kampioen Weili Zhang wilde terugwinnen. Jedrzejczyk en Weili vochten een 25 minuten oorlog uit, waarbij de Poolse zwaar geblesseerd raakte.

Grote faam

Het lijkt er echter op dat Jedrzejczyk er klaar mee is om voor de kost in het gezicht geslagen te worden. De Poolse ster heeft een geweldige carrière achter de rug, waaronder veertien gevechten onder de vlag van UFC.

De Poolse ging naar Instagram met de volgende post die het onderschrift “33 en met pensioen” bevatte. “33 en met pensioen. Het leven is goed. Het leven is mooi.

Ernesto Hoost

Hard werk wordt beloond. Vakantie vibes. ” Jedrzejczyk werd de UFC-kampioen strogewicht bij UFC 185 na het behalen van een TKO-overwinning op Carla Esparza.

De Muay Thai en kickboks specialist die regelmatig in Nederland trainde onder leiding van K-1 legende Ernesto Hoost, zou haar titel vijf keer verdedigen. Voordat ze uiteindelijk haar titel zou verliezen aan Rose Namajunas op UFC 217.

Bekijk ook

CORONAGEVAL: Trainingen Nederlandse Judo selectie afgelast

Een positief coronageval in nationale judo selectie is de oorzaak dat de trainingen voorlopig stil ...

Bokslegende Wladimir Klitschko doet waarschuwing uitgaan

Hij stond jaren aan de top van het boksen, Wladimir Klitschko. Nu doet de voormalige ...

$1 MILJOEN UITDAGING: MMA-vechter vs boks YouTuber

Bellator MMA vechter Dillon Danis stuurt een uitdaging van $ 1 miljoen naar YouTuber Logan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page