UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan? MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?
UFC kampioen Joanna Jedrzejczyk kondigt pensioen aan?

Joanna Jedrzejczyk, voormalig UFC-kampioen strogewicht bij devrouwen, plaatste zondag een cryptisch bericht op sociale media. Hierin ze insinueerde dat ze met pensioen is gegaan.

Jedrzejczyk was voor het laatst in actie tijdens het UFC 248-evenement van maart, waar ze het UFC strogewicht goud van de huidige kampioen Weili Zhang wilde terugwinnen. Jedrzejczyk en Weili vochten een 25 minuten oorlog uit, waarbij de Poolse zwaar geblesseerd raakte.

Grote faam

Het lijkt er echter op dat Jedrzejczyk er klaar mee is om voor de kost in het gezicht geslagen te worden. De Poolse ster heeft een geweldige carrière achter de rug, waaronder veertien gevechten onder de vlag van UFC.

De Poolse ging naar Instagram met de volgende post die het onderschrift "33 en met pensioen" bevatte. “33 en met pensioen. Het leven is goed. Het leven is mooi.

Ernesto Hoost

Hard werk wordt beloond. Vakantie vibes. " Jedrzejczyk werd de UFC-kampioen strogewicht bij UFC 185 na het behalen van een TKO-overwinning op Carla Esparza.

De Muay Thai en kickboks specialist die regelmatig in Nederland trainde onder leiding van K-1 legende Ernesto Hoost, zou haar titel vijf keer verdedigen. Voordat ze uiteindelijk haar titel zou verliezen aan Rose Namajunas op UFC 217.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws