UFC-KAMPIOEN IN DE PROBLEMEN: Nare infectie duikt op na 16 jaar - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-KAMPIOEN IN DE PROBLEMEN: Nare infectie duikt op na 16 jaar

UFC-KAMPIOEN IN DE PROBLEMEN: Nare infectie duikt op na 16 jaar

Dat er grote risico’s kleven aan MMA-vechten is geen geheim. Dat een vechter er nare blussers aan kan overhouden ook niet zoals voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Tim Sylvia.

Tim Sylvia brak 16 jaar geleden zijn arm in en gevecht tegen Frank Mir. Het gevecht duurde slechts 50 seconden maar bleek levens veranderend voor Sylvia. Op sociale media heeft Sylvia een foto laten zien van de arm die hij op UFC 48 tegen Frank Mir had gebroken.

Het is nog steeds een van de meest visuele voorbeelden van een gebroken ledemaat die we in de UFC-kooi gezien hebben. Dinsdag plaatste de voormalige UFC-kampioen een foto van zijn beroemde gebroken arm. “Mijn arm bezorgt me nu al meer dan een jaar problemen,”zegt Sylvia.

UFC wil niet betalen

“De schroeven steken achteruit uit mijn armbreuk toen ik vocht tegen Frank Mir mijn dokter heeft contact opgenomen met de UFC. Dit omdat deze de eerste keer mijn operatie betaalde. Volgens Sylvia dekt de UFC de operatie kosten niet.

“De UFC zegt dat er geen probleem is en dat ze niet zullen betalen. Ik ben niet verzekerd en het kost meer dan 10.000 dollar om geopereerd te worden. Eventuele gedachten over wat ik moet doen?” Als de UFC niet wil betalen dan starten fans een inzamelingsactie actie lieten deze weten.

Bekijk ook

Homofoob! Aanklachten wegens discriminatie tegen UFC’er Darren Till

Het bericht leidde tot meer transfobe en homofobe opmerkingen.ooit veranderen."

Logan Paul tekent bij UFC-moederbedrijf WME, overstap naar MMA nadert?

Paul flirt al lang met een overstap naar MMA

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

De beste vrouwelijke vechter in de UFC, zal nog wat langer moeten wachten op de volgende verdediging van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page