UFC-kampioen: 'Ik sloop Dustin Poirier in december'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-kampioen: ‘Ik sloop Dustin Poirier in december’

UFC-kampioen: ‘Ik sloop Dustin Poirier in december’

Charles Oliveira voorspelt dat hij ‘veel schade zal aanrichten als het in december tot een gevecht met Dustin Poirier komt. Oliveira won sinds 2018 negen keer op rij in de UFC en is de huidige lichtgewicht kampioen van de organisatie.

UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira respecteert Dustin Poirier als een bedreiging in de 155-pond divisie, maar hij heeft nog steeds vertrouwen in zijn capaciteiten om “The Diamond” binnen de achthoek te laten betalen.

Oliveira verwachtte Poirier te ontmoeten voor het vacante lichtgewicht goud, maar nam het vervolgens op tegen Michael Chandler nadat de ATT-ster ervoor koos om het in plaats daarvan op te nemen tegen McGregor. Na het zien van “The Diamond” in 2021 in de achthoek, gelooft Oliveira dat Poirier “is geëvolueerd, maar ik ook”, zegt Oliviera.

Knokken

,,Hij verdient alle respect van de wereld voor alles wat hij heeft gedaan, maar ik maak me geen zorgen over wat mensen tegen mij op tafel leggen”, zei hij. ,,Ik maak me zorgen over wat ik aan mijn spel ga toevoegen. Ik heb vuurkracht in beide handen, iedereen ziet hoeveel ik ben geëvolueerd op de voeten, en ik heb mijn jiu-jitsu skillz. “

,,Het wordt een geweldig gevecht, als dit echt gebeurt. Het wordt een geweldige show [voor de fans], en ik ben klaar op de voeten en op de grond. Ik ben zowel mentaal, fysiek als spiritueel goed. Ik ben gelukkig. Laten we gaan. We zullen in december verdedigen wat van ons is.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page