UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme 'hater' voor schut Nieuws
Nieuws

UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme 'hater' voor schut

UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme 'hater' voor schut
UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme 'hater' voor schut

MMA-vechter en wereldkampioen bij de UFC, Daniel Cormier was even klaar met een bekritiserende fan.

Vechters worden vaak bekritiseerd, dat hoort nu eenmaal bij het spel, maar dat zij niet altijd alles voor lief nemen bewijst Cormier. De haters zullen altijd bestaan ​​en ook de (ongeacht het antoniem). Voor velen moet het wit of zwart zijn, terwijl het voor anderen allemaal een grijstinten is. Daarom zijn er mensen die nooit volledig zullen erkennen wat Daniel Cormier heeft bereikt.

LEES OOK> Khabib boos om wedstrijd Alistair Overeem

De UFC World Heavyweight Champion heeft altijd de voorkeur gegeven om te reageren op degenen die kritiek op hem hebben en een aanvulling vormen op degenen die hem binnen de achthoek prijzen. Hij houdt echter ook niet zijn mond. En onlangs aarzelde hij niet om op deze manier te reageren op kritiek van een fan:

Ik ben nummer 1, dombo

"Daniel Cormier als nummer twee is een grap (verwijst naar de pond voor pond ranking van ESPN, waarin Jon Jones de eerste is, bij de UFC is Cormier #1). Die gozer vocht slechts twee keer in 15 maanden, een met een gelukkige KO voor de titel en weigerde vervolgens om Stipe Miocic een rematch te geven, die de meeste verdedigingen heeft in de divisie, "twitterde de fan.

UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme 'hater' voor schut

"Ik ben stom geweest in de afgelopen 15 maanden. Ik heb vier keer gevochten in twee gewichtsklassen, idioot. Ik ben eigenlijk # 1, "reageerde Cormier op de haat tweet. Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat DC een erg emotionele kerel lijkt te zijn als het gaat om zijn prestaties in de achthoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws