UFC kampioen Daniel Cormier definitief met pensioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Daniel Cormier definitief met pensioen

UFC kampioen Daniel Cormier definitief met pensioen
UFC kampioen Daniel Cormier definitief met pensioen

De voormalig UFC-kampioen zwaargewicht en licht zwaargewicht Daniel Cormier neemt definitief afscheid van de UFC.

Combate meldt dinsdag dat Cormier zijn MMA-handschoenen definitief aan de wilgen hangt. De website is altijd een betrouwbare bron als het op UFC en MMA nieuws aankomt. "Je kunt niet vechten tegen de tijd,"aldus Cormier tegen ESPN.

Recentelijk stond Cormier voor de derde keer tegenover Stipe Miocic die met succes zijn zwaargewicht titel verdedigde. " Ik sprak na het gevecht met Joe Rogan en vertelde hem dat mijn interesse in het vechten voor titels was. En ik kan me niet voorstellen dat ik na mijn verlies nog eens voor een titel zou vechten."

Lange carrière

Volgens de voormalig kampioen en huidig ​​commentator werd de pensioen aankondiging niet gedaan in de achthoek uit respect voor het moment van Miocic. Die hem net voor de tweede keer in drie gevechten had verslagen om de zwaargewicht titel te verdedigen.

Daniel Cormier, 41, was een UFC-kampioen in zowel zwaar als licht zwaargewicht. Hij won ook zwaargewicht titels in XMMA, King of the Cage en Strikeforce, en beëindigt zijn carrière met een record van 22 overwinningen, drie verliespartijen en een "No Contest". (Bron Combate)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws