Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Colby Covington jaagt op UFC-baas Dana White

MMA-vechter Colby Covington jaagt op UFC-baas Dana White

Colby Covington, voormalig tussentijds UFC-kampioen weltergewicht verstoorde afgelopen nacht in Las Vegas, het UFC 235 publieke training moment van Kamaru Usman.

Met behulp van een megafoon uitte hij flinke beledigingen aan het adres van Usman, dit tegen het zere been van UFC-Baas Dana White die Covington de zaal uit liet zetten door de beveiliging.

Covington stopte daar echter niet. Hij ging enige tijd later op jacht naar UFC president Dana White voor een verklaring waarom hij hem geen kans op de weltergewicht titel gunt.

Ongemakkelijk gevoel

Na een tijdje in een casino rondgelopen te hebben, vond Covington eindelijk White aan een Blackjack ‘high rollers’ tafel. White lachte eerst ongemakkelijk, voordat hij zich realiseerde dat hij werd gefilmd.

White voelde zich voor paal gezet en wilde dat Covington stopte met filmen. Ondanks dat hij geen kans krijgt om voor de titel te vechten, lobbyt Covington nog steeds hard voor een plek. Na zijn weekend van capriolen in “Sin City”, is het moeilijk om hem te negeren.


Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT