UFC kampioen Cejudo zet vriendin in bij weddenschap MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Cejudo zet vriendin in bij weddenschap

UFC kampioen Cejudo zet vriendin in bij weddenschap
UFC kampioen Cejudo zet vriendin in bij weddenschap

Henry Cejudo wil zijn eerste vriendin inzetten in een weddenschap dat hij Alex Volkanovski in 2 ronden kan afmaken. Ook zet hij zijn gouden Olympische medaille in.

Henry Cejudo ging recentelijk met pensioen maar heeft nu duidelijk gemaakt dat hij zijn pensioen zal beëindigen om tegen Alex Volkanovski te vechten. Omdat kracht bij te zetten heeft hij nu de inzet verhoogd.

Nu staat de kleine geweldenaar Cejudo bekend om het feit dat hij wel een gewaagde actie aandurft. Maar je eerste vriendin inzetten, dat is wel heel pikant. Toch meent de topvechter het. Hij slaat dan ook hard terug naar Volkanovksi die hem een oversized dwerg noemt op Twitter.

Zou zomaar kunnen

"Ik zou mijn Olympische gouden medaille, mijn twee UFC titelriemen en "mijn eerste vriendin ooit" er om verwedden, dat je met Triple C niet twee rondes zou halen! ”zegt Cejudo.

Een gevecht tussen Cejudo en Volkanovski zou ongetwijfeld competitief en interessant zijn. Het lijkt ook met de dag steeds waarschijnlijker. Dus als Volkanovski op 11 juli zijn riem titel met succes verdedigt, zit er misschien een gevecht tegen Cejudo alsnog in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws