UFC kampioen brengt ultiem eerbetoon aan overleden vader MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen brengt ultiem eerbetoon aan overleden vader

UFC kampioen brengt ultiem eerbetoon aan overleden vader
UFC kampioen brengt ultiem eerbetoon aan overleden vader

Khabib Nurmagomedov onthult details van het jaarlijkse MMA-toernooi als eerbetoon aan zijn overleden vader Abdulmanap.

De vader van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov overleed eerder dit jaar aan gevolgen van Covid-19. Abdulmanap trainde en begeleidde zijn zoon in zijn zegetocht naar de UFC. Om zijn vader te eren organiseert Khabib woensdag 9 september een groots tribune toernooi.

Het zal de eerste van een jaarlijks terugkerend event zijn. De UFC lichtgewicht kampioen onthulde dat het evenement een jaarlijkse showcase zal zijn met lokale vechters uit verschillende organisaties. "Dit toernooi zal jaarlijks plaatsvinden, we hebben het al gepland", vertelde Khabib aan Match TV.

Veel animo

"'Alleen de datum verandert. Dus elk jaar aan het einde van de zomer of aan het begin van de herfst zullen we dit evenement elk jaar hebben. " Het eerder genoemde jaarlijkse MMA-evenement wordt georganiseerd door Fight Nights Global. De eerste editie bevat een headliner tussen tussen Vladimir Mineev en Dauren Ermekov.

"De vechters wilden vechten, en promotors waren ook geïnteresseerd in het maken van het evenement. Hoogstwaarschijnlijk vanwege het feit dat veel evenementen zijn afgelast vanwege een coronavirus-pandemie. " Het evenement vindt plaats in het Irina Viner-Usmanova Gymnastics Palace in Moskou, Rusland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws