Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video)

UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video)

BJ Penn werd rond middernacht uit strip club Club Femme Nu in Honolulu, Hawaii de deur uit gezet.

De bekende MMA-vechter die de afgelopen tijd flink in opspraak is geraakt was stomdronken en vervelend, er werd besloten hem uit de strip club te zetten, zo meld TMZ.

Op weg naar buiten zou hij naar verluidt een uitsmijter hebben aangevallen en hem naar de grond te hebben gewerkt.. Penn werd betrapt op video en weigerde de uitsmijter los, en duwde zijn onderarm op een gegeven moment in zijn keel om de uitsmijter zo te verstikken.

Alleen maar tegenslag

Voordat er meerdere politieauto’s arriveerden nam Penn sloeg Penn op de vlucht. Het is onduidelijk of de politie hem nog steeds zoekt. De droevige toestand van voormalig UFC weltergewicht en lichtgewicht kampioen B.J. Penn lijkt hiermee een ander hoofdstuk te hebben toegevoegd.

In de MMA-kooi heeft Penn ook geen geluk met zeven opeenvolgende verliezen, die zijn UFC-record onder het 500-record heeft gestort. Penn heeft sinds 2010 geen wedstrijd meer gewonnen.

Bekijk ook

MMA-vechter verliest vinger: Gaat toch gevecht aan

De Kroatische MMA-vechter Zoran Djodj verloor afgelopen weekend zijn pink door een oogstmachine, toch staat hij binnenkort in de kooi om te vechten.

Titelgevecht Nederlandse UFC-vechter De Randamie in gevaar?

Als het aan UFC-vechter Aspen Ladd ligt dan wordt de uitslag van haar verloren partij tegen de Nederlandse Germaine de Randamie teniet gedaan.

Nederlandse Mellony Geugjes wint MMA-partij tegen Russin

De Nederlandse Mellony Geugjes stond zaterdag 12 oktober tegenover de Russische Viktoria Sklyarova op European Beatdown 7.