UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video) Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video)

UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video)
UFC-kampioen BJ Penn ramt uitsmijter in elkaar (video)

BJ Penn werd rond middernacht uit strip club Club Femme Nu in Honolulu, Hawaii de deur uit gezet.

De bekende MMA-vechter die de afgelopen tijd flink in opspraak is geraakt was stomdronken en vervelend, er werd besloten hem uit de strip club te zetten, zo meld TMZ.

Op weg naar buiten zou hij naar verluidt een uitsmijter hebben aangevallen en hem naar de grond te hebben gewerkt.. Penn werd betrapt op video en weigerde de uitsmijter los, en duwde zijn onderarm op een gegeven moment in zijn keel om de uitsmijter zo te verstikken.

Alleen maar tegenslag

Voordat er meerdere politieauto's arriveerden nam Penn sloeg Penn op de vlucht. Het is onduidelijk of de politie hem nog steeds zoekt. De droevige toestand van voormalig UFC weltergewicht en lichtgewicht kampioen B.J. Penn lijkt hiermee een ander hoofdstuk te hebben toegevoegd.

In de MMA-kooi heeft Penn ook geen geluk met zeven opeenvolgende verliezen, die zijn UFC-record onder het 500-record heeft gestort. Penn heeft sinds 2010 geen wedstrijd meer gewonnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws