UFC Kampioen Alex Volkanovski stelt titelverdediging uit Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Alex Volkanovski stelt titelverdediging uit

UFC Kampioen Alex Volkanovski stelt titelverdediging uit
UFC Kampioen Alex Volkanovski stelt titelverdediging uit

Volkanovski stelt zijn titelverdediging uit vanwege COVID-19 (coronavirus)

"Zelfs als UFC 251 plaatsvindt, is het geen een goed idee voor mij," zegt Volkanovski tegen ESPN. Het leek waarschijnlijk dat Alex Volkanovski zijn titel zou verdedigen in een rematch tegen Max Holloway tijdens UFC 251 in Perth.

Hoewel er geen contracten waren getekend voor het gevecht, is de kans dat Volkanovski zijn titel op 6 juni verdedigt nu van tafel. Volkanovski won de titel tegen Holloway tijdens UFC 245 in december vorig jaar.

Teveel ellende

Omdat het coronavirus reisproblemen over de hele wereld veroorzaakte, sprak Volkanovski met ESPN over de worsteling om terug te keren naar Australië nadat hij in de Verenigde Staten was geweest.

Hoewel het gevecht met Holloway niet was ondertekend, zei Volkanovski dat seinen op groen stonden voor de rematch. Maar met de huidige uitbraak van COVID-19 en de timing om te herstellen van een gebroken hand, is vechten op UFC 251 gewoon geen goed idee volgens Volkanovski.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws